Çan Sevim Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : .
WEB https://cansevimbodurmtal.meb.k12.tr
Adres : KARŞIYAKA MAH. KOOPERATİF SK. NO 16 ÇAN / ÇANAKKALE
VİZYON : Başarılı ve üretken bireyler yetiştirerek, sağlık sektörüne nitelikli personel yetiştirmek.
MİSYON : Milli ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık ; Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı ; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen ; kendine güvenli ; çevresine saygılı ; yaratıcı ve farklı düşünebilen, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi sağlık personellerini topluma kazandırmaktır.
BAŞARILAR : Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Enler Yarışmasında; En Güzel Okul dalında ikincilik, En Güzel Meslek Laboratuvarı dalında ikincilik. Sportif ve Kültürel yarışmalarda derecelerimiz bulunmaktadır.

Öğretim Şekli :Örgün-Tam Gün Tam Yıl
Saatler : Sabah 08.30´da derslerimiz başlamaktadır. Çıkış saati gün ve sınıf bazında değişmektedir.
Servis : YOKTUR
Ulaşım : Çan Şehirler arası otobüs terminalinden 1 ve 2 Numaralı şehir içi otobüsleriyle okulumuza ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde olup Çanakkale il merkezine uzaklığı 69 km´dir.
Kontenjan Bilgileri : 9. Sınıf 34
Sportif Etkinlikler : 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Genç Kızlar İlçe Voleybol 2.liği. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Bocce Genç Kız İl 2.liği. 23 Eylül 100. yıl Kurtuluş Gençler Koşusu İlçe 1.liği. 23 Eylül 100. yıl Kurtuluş Gençler Koşusu İlçe 3.lüğü. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Dart Gençler Erkek İl 1.liği. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Dart Gençler Kız İl 1.liği. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı okul sporları Bocce Gençler Kız İl 1.ciliği. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı okul sporları Bocce Gençler Erkek İl 2.ciliği.
Bilimsel Etkinlikler : Fizik Branşında TÜBİTAK projemiz Hazırlık aşamasındadır.
Proje Çalışmaları : Pembe Ekim Projesi, Anasınıfları için Doğru El Yıkama Projesi, Meslek Liseliler Hayata Dokunuyor Projesi, Değerler Eğitimi Projesi, ÇEV Projesi, TÜBİTAK Projesi, İyilik Yap İzi Kalsın Projesi
Diğer Hususlar : İl ve İlçe Çapında Düzenlenen Şiir Okuma ve Kompozisyon Yarışmalarında Derecelerimiz bulunmaktadır.